top of page
Пошук
  • Фото автораAdmin

Шкільне подвір'я СЗШ №11 як осередок соціокультурного життя мікрорайону

Увага! З 1 по 15 липня триває голосування за проєкти громадського бюджету на 2021 рік!

Запрошуємо Вас проголосувати за НАШ ПРОЄКТ №81 https://budget.e-dem.ua/4412900000/project/18042?compid=2391. Звертаємо увагу, що кожний мешканець має 4 голоси, по одному за кожний тип проєкту: загальноміський, загальноосвітній, соціальний та селищний.

Взяти участь у голосувати зможуть мешканці віком від 16 років, місцем реєстрації яких є населені пункти, що входять до складу Сєвєродонецької міської територіальної громади. Також проголосувати зможуть внутрішньо переміщені особи віком від 16 років, що мають довідку про взяття на облік в Сєвєродонецькому УСЗН.

Проголосувати можна одним зі способів:

1. Онлайн на Е-сервісі «Громадський бюджет» з посиланням:

Для голосування необхідно пройти авторизацію через BankID (найбільш поширені – Приват24, Ощад24, Monobank, але це може бути будь-який банк з великого переліку запропонованих на E-сервісі), через електронно-цифровий підпис, IDcard (паспорт), MobileID.

Детальні інструкції щодо авторизації на Е-сервісі «Громадський бюджет» можна переглянути за посиланнями:

- Громадський бюджет: про способи авторизації

- Вхід за допомогою ПриватБанку або Монобанку:

- Авторизація через BankID на прикладі Ощадбанку

- Авторизація за допомогою електронно-цифрового підпису:

- Авторизація через MobileID

https://youtu.be/7bwXF0ULleU

2. За допомогою терміналів ПриватБанку та боту електронної демократії:

Бот доступний у Viber https://www.viber.com/voteforcitybot

3. В пунктах для голосування. Цей спосіб буде зручним для мешканців, що не мають можливості пройти електронну авторизацію, та для внутрішньо-переміщених осіб. Для участі в голосуванні необхідно мати з собою паспорт. Звертаємо увагу, що власникам ID-карти необхідно також мати з собою довідку про місце реєстрації, а внутрішньо-переміщеним особам – довідку про взяття на облік в Сєвєродонецькому УСЗН.


Щодо голосування через термінали Приватбанку та viber та telegram боти. Наразі там проголосувати можна з застосуванням не номеру проєкту, а ID. Це не дуже зручно, то ж ми попросили розробників, а вони в свою чергу зв'язались з Приватбанком, то ж нам пообіцяли протягом дня зробити відповідність ID номерам проєктів, і можна буде зручно голосувати. Тільки трохи треба почекати. Нагадуємо, що номер НАШОГО ПРЄКТУ 81. Але , якщо є бажання проголосувати зараз, то ID нашого проєкту виділено на фото, яке додано нижче.

Інформація для містян, що хочуть підтримати проєкти громадського бюджету в пунктах для голосування:


Сьогодні, 01.07.2021, Ви можете це зробити


до 1️⃣7️⃣:0️⃣0️⃣в бібліотеках міста (пр.Центральний, 54, вул.Курчатова, 17 та вул.Вілєсова, 6)


та до 2️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ в ЦНАП (бульвар Дружби народів, 32а).


Звертаємо увагу, що ЦНАП до 20:00 працює тільки у четвер 🙂


З собою необхідно мати паспорт або ID карту х довідкою про місце реєстрації. Внутрішньо переміщені особи мають взяти також з собою довідку про взяття на облік в Сєвєродонецькому УСЗН.


Перелік проєктів для ознайомлення можна буде отримати в пункті для голосування.


Кожний мешканець має 4 голоси, по одному за кожний тип проєкту: загальноосвітній, загальноміський, соціальний та селищний.

13 переглядів0 коментарів
bottom of page